DEŇ DETÍ

    Areál SOŠ sv. Cyrila a Metoda v Michalovciach sa 4. júna 2011 naplnil detičkami, rodičmi, starými rodičmi a duchovnými rôznych cirkevných obcí michalovsko-košickej eparchie. Ráno sa deťúrence statočne športovo a s dobrou náladou vyzbrojili, mamky ich pobalili a pomaly sa “doplavili” na “ostrov” plný zábavy, hier a športových disciplín.


    Možností na realizáciu tu bolo teda dosť. Oprášili si vedomosti z liturgiky, posilnili si kondičku behom vo vreci, s fúrikom, s ping-pongovými loptičkami, ťažkými loptami cez prekážky, zahrali sa na vojakov, “ocitli” sa na fronte s ruskou divíziou, obzreli si frontové zákopy na maketách. V závere bol pre deti pripravený  ramboslalom a futbalový turnaj.

 

 

O brušká sa im postarali naše pani kuchárky, ktoré im navarili výborný guľáš.

 


Nechýbali ani tvorivé dielne, práca s drôtikom, z ktorého si urobili krásne prstienky a náramky, a so špilkami, z ktorých šikovné ruky študentiek vytvorili nádherné košíčky a kvetinky.

 

 

Tváričky detí zdobili pestrofarebné motívy, ktorými ich okrášlili majsterky odbornej výchovy. To, že v tento deň každá z dievčat bola princeznou dosvedčovali krásne účesy, ktoré vyčarovali študentky a majsterky odbornej výchovy. Boh nám doprial krásny slnečný deň, za ktorý Mu patrí veľká vďaka. Spasi Hospodi aj za slniečko v našich srdiečkach, ktoré nám neustále svieti.

 

hore